Angeren uit Arnhem Cup, Duno kwartfinalist

19 april 2016 | Van onze AS-redactie

Angeren heeft zich afgelopen vrijdag teruggetrokken uit het toernooi om de Arnhem Cup. Duno – Angeren is daarom voor vanavond (dinsdag 19 april) uit het programma geschrapt. De Betuwse ploeg kampt met een ware blessuregolf en kan geen representatief elftal op de been brengen.
Duno is nu automatisch geplaatst voor de kwartfinale. Vanavond staan nog twee wedstrijden uit de tweede ronde op het programma.

Duno, dat vorige week in de eerste ronde RKHVV na strafschoppen uitschakelde, neemt het in de kwartfinale op tegen Rheden. Dat duel staat voor donderdag 19 mei op het programma en wordt, net als de andere wedstrijden in de kwartfinale, gespeeld op het terrein van Eendracht.
In de tweede ronde staan dinsdag 19 april (vanavond) nog twee wedstrijden uit de tweede ronde op het programma. De zondagvoetballers van Veluwezoom zijn op sportpark de Pinkenberg in Rozendaal gastheer van ESA, op het Arnhemse sportpark ’t Cranevelt krijgt VDZ bezoek van Arnhemia. Het duel Babberich – Veluwezoom (za) is na onderling overleg tussen beide clubs verschoven naar dinsdag 3 mei.

Programma
Tweede ronde
Dinsdag 19 april

20.00 uur: Veluwezoom (zo) – ESA
20.30 uur: VDZ – Arnhemia
Dinsdag 3 mei
20.00 uur: Babberich – Veluwezoom (za)

Kwartfinales
Dinsdag 10 mei
20.00 uur: SML – Veluwezoom (zo)/ESA
Donderdag 12 mei
20.00 uur: AVW ’66 – VDZ/Arnhemia
Dinsdag 17 mei
20.00 uur: Babberich/Veluwezoom (za) – Arnhemse Boys
Donderdag 19 mei
20.00 uur: Duno – Rheden