Angelo Siep bezorgt RKHVV A1 gelijkspel

11 oktober 2011 | Van onze AS-redactie

RKHVV heeft zich hersteld van de forse nederlaag tegen Orion A1. De lastige uitwedstrijd bij Varsseveld A1 eindigde na een boeiend voetbalgevecht in 3-3. Angelo Siep scoorde alle Huissense goals.

HOOFDKLASSE M
Varsseveld A1 – RKHVV A1 3-3 (1-2).

Met het gelijkspel deed RKHVV A1 zichzelf tekort. De Huissense ploeg kwam 3 keer op voorsprong, maar moesten telkens de gelijkmaker toestaan.
“We kunnen na een voorsprong nog niet de rust bewaren en de stand verder uitbouwen. De jongens denken dan dat ze er al zijn. Dat is een stukje ervaring dat nog moet groeien”, concludeerde trainer Charles Reichert van RKHVV A1 na afloop.
Angelo Siep opende al na 3 minuten de score (0-1), maar lang kon RKHVV niet genieten van die stand. In de 7e minuut lag de bal ook in het Huissense doel: 1-1. RKHVV A1 was in de gehele eerste helft de bovenliggende partij en in de 22e minuut de ongrijpbare Angelo Siep er na een mooie actie er 1 – 2 van.
De tweede helft gaf een heel ander spelbeeld. Varsseveld A1 kwam geladen uit de kleedkamer en probeerde RKHVV A1 met ‘spierballenvoetbal’ onder druk te zetten. Dat resulteerde al in de 47ste minuut in de gelijkmaker: 2 -2. Even was er paniek in de Huissense gelederen, maar toen Angelo Siep na een weergaloze actie in de 56e minuut de bal met een lob over de doelman schoot (2-3), zag het er ineens heel anders uit. RKHVV werd echter wat gemakzuchtig en na wat onzeker ingrijpen in Huissense defensie kwam Varsseveld in de 65e minuut opnieuw op gelijke hoogte: 3-3.
Het kon daarna alle kanten op. Vlak voor tijd had Angelo Siep nog de 3-4 op zijn schoen, maar hij speelde de bal iets te ver voor zich uit.
RKHVV bezet met 7 punten uit 6 duels een gedeelde 7e plaats in de hoofdklasse M. Orion is met 18 uit 6 de obetwiste koploper

Uitslagen Hoofdklassse M
Varsseveld A1 – RKHVVV A1                    3-3
Orion A1 – SML A1                                     3-0
ASZV A1 – Eldenia A1                                3-3
DVC’26 A1 – Hatert                                    5-0
Grol – Longa’30 A1                                    1-1
WVC/SKVW/W’wijk A1 – Quick 1888 A1  6-0