Amateurvoetbal opnieuw afgelast

23 januari 2013 | Van onze AS-redactie

De KNVB heeft, net als afgelopen wekeeinde,  alle wedstrijden in het amateurveldvoetbal op zaterdag 26 en zondag 207januari afgelast. Aanleiding voor de algehele afgelasting zijn de huidige en de te verwachten weersomstandigheden.

De afgelasting geldt voor alle districten en landelijke competities veldvoetbal, inclusief de Topklasse Zaterdag en Topklasse Zondag. De afgelasting geldt niet voor de B-junioren Eredivisie en evenmin voor de Women’s BeNe League. Voor eerstgenoemde competitie geldt een aparte afgelastingregeling; deze wedstrijden worden bij een algehele afgelasting per ommegaande op een kunstgrasveld aangeboden om de voortgang van deze competitie te waarborgen. Voor wat betreft de Women’s BeNe League geldt dat deze competitie vanaf 1 januari reglementair valt onder betaald voetbal.

Bron: knvb.nl

Amateurvoetbal opnieuw afgelast

6 februari 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Net als afgelopen weekeinde zal de bal komende zaterdag en zondag niet rollen in het amateurvoetbal. De KNVB heeft alle wedstrijden op 11 en 12 februari afgelast.

Aanleiding voor deze algehele afgelasting zijn de huidige en de te verwachten weersomstandigheden.  De afgelasting geldt voor alle districten en landelijke competities veldvoetbal, inclusief de topklasse zaterdag en zondag en de wedstrijden in de eredivisie voor vrouwen op vrijdag 10 februari.
De KNVB heeft ook de inhaaldata bekendgemaakt. In district Oost zullen de wedstrijden uit de eerste en tweede klasse van het zaterdagvoetbal (speelronde 16) die op 4 februari zijn afgelast worden ingehaald op paaszaterdag, 7 april. De afgelaste duels uit het zondagvoetbal van speelronde 16 worden nu op paasmaandag gespeeld.
Het voetbalprogramma van komend weekeinde (speelronde 17 voor de eerste en tweede klassen en speelronde 14 voor de derde klassen en lager) wordt ingehaald in het weekeinde van 25 en 26 februari.

Bron: knvb.nl