Aissati weer in beeld bij Vitesse

2 juli 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Ismail Aissati traint vanaf dinsdag 3 juli mee met de selectie van Vitesse. De Arnhemse club heeft het verzoek van Aisatti om zijn conditie bij de Arnhemmers op peil te mogen houden, gehonoreerd.

Op haar eigen website meldt Vitesse dat de selectie nog vrij smal is dat zijn komst ‘daarom zeer welkom is’. Half juni ging het gerucht dat Aissati al rond was met Vitesse. De Marokkaanse middenvelder kreeg echter ook een bod van Ajax om voor 3 jaar bij te tekenen bij de Amsterdamse club. Toen Aissati een tegenvoorstel deed, veegde Ajax alles van tafel en mocht de middenvelder transfervrij vertrekken.
Vitesse huurde de aanvallende middenvelder in het seizoen 2010-2011 al van Ajax. De Arnhemse club wilde Aissati in de zomer van 2011 overnemen van de Amsterdammers, maar de middenvelder bleef uiteindelijk toch bij de landskampioen.
Nu lijkt de kans groot dat Aissati alsnog tot de selectie van de nieuwe Vitesse-trainer Fred Rutten gaat behoren. Aissati kwam in het verleden ook al uit voor FC Twente en PSV.