Afscheid met kater voor Rudy Aziz

6 juni 2011 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Rudy Aziz stond er na afloop van de verloren finale tegen VDZ beteuterd bij. De middenvelder van VVO, volgend seizoen spelend voor FC Presikhaaf, had zich een ander afscheid voorgesteld.

“Dit is heel zuur. En ook een beetje onverdiend”, meende Aziz (foto rechts). “Dan was VDZ een periode beter, dan waren wij weer de bovenliggende partij. De winnende goal van VDZ, dat was niet eens een kans. Voor mijn gevoel was het een voorzet.”
Aziz kon geen stempel op het duel drukken, maar was toch enkele keren gevaarlijk. “Ik kreeg zelf nog een kans, maar kreeg de bal net niet goed mee, waardoor ik nogmaals moest kappen. Helaas werd de bal daarna geblokt.”
De technisch begaafde middenvelder, pas net 22 jaar, vertrekt nu met een onbehaaglijk gevoel. “Maar ik heb hele mooie jaren gehad bij VVO en er met veel plezier gespeeld. Juist daarom was ik zo graag met een promotie vertrokken.”
In de winterstop stond VVO nog aan kop, maar daarna ging het mis. “Waaraan dat lag? We hebben toen 4 wedstrijden op rij verloren”, ging Aziz terug in de tijd. “In die periode was dat gedoe rond onze trainer. Mocht hij nou wel of niet blijven? Ik wil het daar niet op afschuiven, maar het heeft wel afgeleid. Gelukkig hebben we het daarna weer opgepakt. Maar het gaat steeds net mis bij VVO, dan kun je het misschien ook geen pech meer noemen.”
“Uithuilen en opnieuw beginnen”, zei aanvoerder en doelman Frans Budel (foto links). “We hebben als collectief gefaald. Zeker op het middenveld wonnen we te weinig duels. Dat was dit seizoen ons sterke punt, om dan snel om te schakelen. Dat lukte tegen VDZ niet. De jongens die ons dit seizoen zo hoog hebben gebracht, konden nu geen stempel op de wedstrijd drukken.”
Voor Budel was het de vierde nacompetitie. “Ik heb er 2 gewonnen en 2 verloren. Maar verliezen went nooit. Dit had de apotheose van het seizoen moeten worden.”
Ondanks de teleurstelling gaat de 40-jarige Budel nog een jaartje door. “Anders moet ik op zondag thuis gaan zitten. Daar heb ik nog geen zin in.”

——————————————————————

(Advertentie)

VVO zoekt verzorger

VVO zoekt voor het seizoen 2011/2012 een:
SPORTMASSEUR / VERZORGER, voor de selecties van het 1e en 2e elftal.

VVO is een gezellige en groeiende voetbalvereniging waarvan het 1e elftal in de 4e klasse speelt. De club heeft 6 seniorenelftallen en verscheidene jeugdelftallen die op een hoog niveau spelen.

Als (hoofd)verzorger van VVO heb je je eigen verzorgingsruimte voor het behandelen van de spelers. Op de trainingsavonden (dinsdag en donderdag) word je als verzorger geacht aanwezig te zijn, evenals bij de wedstrijden van het 1e (voornamelijk op zondag). Spelers van andere elftallen dan 1 en 2 hebben de mogelijkheid een afspraak met je te maken voor blessurebehandelingen.

 Wij zoeken een gemotiveerde en gediplomeerde sportmasseur die zelfstandig kan functioneren. De vergoeding is nader overeen te komen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nico Budel (06 4670 5900, n.budel@bume.nl) of Roland van Dijk (06 53771770, info@gigantischwonen.nl).

 ——————————————————————