5F: ESCA laat het voor rust liggen

12 september 2010 | Van onze AS-redactie

ESCA staat na de 4-1 zege in het openingsduel in de vijfde klasse F bij SVHA weer met beide benen op de grond. De ploeg van trainer Chris Lankwarden verloor thuis van RVW: 3-4.

Bij rust keek de Arnhemse ploeg al tegen een 2-0 achterstand aan. “De eerste helft was matig. We kwamen niet in het spel en er was te weinig beweging. Daarbij hadden we de pech dat de tweede tegengoal meters buitenspel was”, zei Lankwarden na afloop.
ESCA kwam na rust goed terug. Mourad Senyer scoorde 1-2 en ook bij 1-3 bracht Levent Yazilitas de spanning weer terug. De thuisclub was zelfs door Hunte Kane heel dicht bij de gelijkmaker, maar hij schoot in kansrijke positie tegen de onderkant van de lat. Na de derde treffer van RVW-er Robbin Wien (2-4) leek het duel beslist, maar Unar Tastimir zorgde nog voor 3-4. De tijd was daarna voor ESCA te kort om er nog een slotoffensief uit te persen.

OVC’85 – Barneveld 8-1.
Na twee snelle treffers van Kevin van de Borden en Kevin Eimers viel de organisatie bij het arme Barneveld volledig weg. Bij rust stond de teller voor OVC’85 al op zes na goals van weer Kevin van de Borden en een hattrick van Harrie Jaliens. Na de pauze vonden, mede door de alsmaar slechter wordende omstandigheden, voor OVC’85 alleen nog Turgey Barutci en opnieuw Kevin van de Borden het net.

Uitsgen 5F:
ESCA – RVW                                         3-4
De Paasberg – Dierense Boys           1-2
Edesche Boys – Elsweide                   3-1
CHRC – SVHA                                      2-0
OVC’85 – Barneveld                           8-1
FC Jeugd – Uchta                                3-0