5D: Westervoort flitsend van start

5 september 2010 | Van onze AS-redactie

SC Westervoort is in de vijfde klasse D flitsend van start gegaan. De ploeg van Bob Hartemink won met 5-0 bij Steenderen.

Hartemink had des  te meer plezier  omdat hij dit seizoen een piepjong elftal heeft. ,,Gelukkig hebben we geen spelers van buiten meer. Die komen hier een of twee jaar en zijn weer weg.” Hartemink kan nu gaan bouwen en weet zich gesteund door een mooie ouverture. De doelpunten in Steenderen werden gemaakt door Tim Mecking, Jordy Hengelman, Yannick Verburgt, Pelle Gerritsen en Jordi van Doesburg.

Sprinkhanen-Eendracht 2-0
Ondanks de nederlaag  had Eendracht-trainer Rogier Kamerbeek geen slecht gevoel. Zijn ploeg liet zich niet wegspelen en had lange tijd uitzicht op zeker een gelijkspel.  Na de 1-0 voor Sprinkhanen deed Eendracht er alles aan om gelijk te komen en nam risico’s. Daardoor kreeg de club uit Nieuw-Dijk diverse kansen maar keeper Maurice Smit verkeerde in grote vorm. Maar ook hij kon de 2-0 niet voorkomen. Trainer Kamerbeek: ,,De jongens hebben voor 200 procent geknokt en geen kaarten gepakt. Ik ben trots op ze.”

Klik hier voor uitslagen en stand