3C: gelijkspel SML en Veluwezoom

10 oktober 2010 | Van onze AS-redactie

Koploper SML heeft zondag thuis tegen Brummen genoegen moeten nemen met een gelijkspel: 1-1. SC Veluwezoom haalde op bezoek bij Angeren een waardevol punt binnen. Het werd 1-1.
 

Koploper SML kwam op sportpark De Bakenberg niet verder dan een gelijkspel tegen Brummen: 1-1. De gasten namen na een half uur de leiding. Doelman Michiel Bos had geen antwoord op een vrije trap: 0-1.
Na de hervatting kwam SML beter in de wedstrijd. Abdulah Sprenkel scoorde twintig minuten voor tijd de gelijkmaker. Gezien de krachtsverhoudingen was het gelijkspel terecht.
SML verzuimde door het gelijkspel de afstand met de concurrentie te vergroten. Zaterdagavond al speelden de achtervolgers FC Trias en WVC tegen elkaar gelijk: 2-2. SML gaat met 13 uit 6 aan kop, FC Trias volgt op 2 punten, WVC op 3.

Angeren – Veluwezoom 1-1 (0-0).
Angeren startte iets  beter maar kwam niet verder dan enkele voorzetten die eenvoudig door de verdediging van Veluwezoom werden weggewerkt. Na rust begon SC Veluwezoom sterk. Vloeiende aanvallen smoorden echter bij de afwerking. En een oude voetbalwet zegt: scoor je zelf niet, dan doet de tegenstander dat wel. En zo geschiedde. In een wirwar van benen werd de bal binnen geschoten: 1-0.  SC Veluwezoom liet zich echter niet van de wijs brengen en kwam al vlot via  Michel Kremers op 1-1.
Naarmate de wedstrijd vorderde, deden zich enkele kansen voor, maar gescoord werd er niet meer.
Veluwezoom neemt met 6 uit 6 een plek in de middenmoot in.

Uitslagen derde klasse C:
FC Trias – WVC                      2-2
Ruurlo – Concordia Wehl     2-2
VIOD – Pax                              1-1
DCS – Doetinchem                0-3
SML – Brummen                     1-1
Angeren – Veluwezoom        1-1